Stormschade... wij helpen u graag!! 

Bel gerust voor een afspraak om de schade te inventariseren. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen wordt stormschade ook (gedeeltelijk) vergoed. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

Genomineerd voor ondernemer van het jaar 2018!

 

Creatie!

Hulp nodig bij het vormgeven van uw tuin, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Romantische daktuin
Aanleg en renovatie van uw daktuin! 

 

Tuinaanleg/tuinonderhoud
Klik hier en maak een afspraak

Tuinkeur Cashback actie! Doe mee!

 

Klik op onderstaande link voor de uitslag juni 2017: klik hier.Cashback op onze factuur

Hoveniersbedrijf GildenGroen heeft voor jou de beste deal!

Met GildenGroen kiest u al voor een hovenier met zekerheid. Ons bedrijf biedt namelijk professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Als blijk van waardering voor uw keuze voor GildenGroen  doet TuinKeur hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maakt u namelijk kans op cashback van de factuur van ons bedrijf. TuinKeur trekt elke maand drie gelukkige winnaars uit de landelijke actie die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur. Pinklaar gestort op de bankrekening!

Genieten van de tuin

Een hovenier is als professional een goede ondersteuning voor uw tuinplezier. Maar een hovenier kiezen is moeilijk! Helemaal gezien het grote aanbod aan hoveniers in Nederland. De verschillende, soms onduidelijke of onvolledige offertes, maken het er niet makkelijker op. TuinKeur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. TuinKeur vindt het belangrijk dat consumenten genieten van hun tuin. Daarom is er in het grote aanbod van hoveniers al een selectie voor u gemaakt. Met een TuinKeur-hovenier bent u verzekerd van een goede keuze.

Zekerheden én cashback

Bij de keuze voor een hovenier heeft u de behoefte aan duidelijkheid. Dat is precies wat u van een TuinKeur-hovenier mag verwachten. Een heldere offerte, duidelijke afspraken en dit jaar ook nog eens kans op € 1.000 cashback.

Vul een recensie in en doe mee!

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche. Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar HovenierNederland en vul een recensie in voor ons bedrijf. Tijdens het invullen van de recensie heeft u de mogelijkheid om aan te vinken dat u meedoet aan de CASHBACK-actie. Dat is alles!

Doe mee aan de cashback actie.

Meer informatie?

 

De actie loopt van maart t/m oktober 2017. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kijkt u op:
https://tuinkeur.nl/acties