Actueel

Genomineerd voor ondernemer van het jaar 2018

Geschreven door za, 13.01.2018 - 10:55

Genomineerd voor ondernemer van het jaar 2018, juryrapport

Tijdens de verkiezingsavond in De Verbeelding op 16 november 2017 hebben Bevri Groep, GildenGroen en Tegel & sanitair Depot zich uitgebreid gepresenteerd. Hierna hebben de Zeewolder ondernemers hun stem uitgebracht en voorzien van een onderbouwing. Ondernemers hebben op deze wijze nadrukkelijk mede invloed gehad op de keuze van de jury. De inhoudelijke motivaties van deze uitgebrachte stemmen zijn voor de jury een belangrijke aanvulling op de bevindingen die zij als jury hebben opgedaan.

Enkele steekwoorden: 

GildenGroen
- maatschappelijk zeer betrokken, sponsoren niet alleen in geld maar vooral ook praktisch
- sociaal, betrokken en bevlogen met medewerkers en Zeewolde
- investeren in jeugd, medewerkers en educatie
- harde werkers, betrouwbaar en duurzaam

GildenGroen

Door afstoting van de hoveniersactiviteiten van zijn werkgever heeft Marcel Achterberg in 2001 deze activiteiten overgenomen als zelfstandig ondernemer. Met vallen en opstaan heeft hij het ondernemen geleerd met helaas ook minder goede tijden. 10 jaar geleden kwam Cora Achterberg GildenGroen versterken. Nadat ze de eerste jaren vooral op gevoel hebben ondernomen is dat tegenwoordig steeds meer op visie en cijfers. De afgelopen 5 jaar heeft GildenGroen zich ontwikkeld tot een volwassen en stabiel bedrijf met een flinke basis aan vaste contracten en met een continue omzetstijging. 
GildenGroen is uitermate maatschappelijk betrokken. Dit is niet omdat het moet, maar dit is zeer puur en zit diep in het hart van dit ondernemersduo. Ook is GildenGroen heel bewust bezig met het milieu, de omgeving en duurzaamheid en probeert zij haar klanten hier bewuster mee om te laten gaan en hiervoor de creatieve mogelijkheden te bieden. Net zoals GildenGroen dit ook aan het groenonderwijs probeert toe te voegen. Tot slot biedt GildenGroen haar medewerkers diverse ontwikkelingsmogelijkheden en zijn zij zeer betrokken en loyaal naar hun medewerkers; dit zelfde zien zij en de maatschappij vervolgens ook weer heel duidelijk terug van hun medewerkers.

Kerstboomverbranding

Geschreven door zo, 05.01.2014 - 22:28

GildenGroen werkt mee met de Kerstboomverbranding!

Om het jaar, de kerstvakantie, de feestdagen af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden wordt jaarlijks de Kerstboomverbranding in Zeewolde georganiseerd. Samen met de leden van de VVD, vrijwilligers, Brandweer is GildenGroen de gehele dag door de straten gereden om de kerstbomen op te halen. Zo'n 500 bomen werden uitgeladen bij de verbrandingsplek. Met behulp van een met pallets geprepareerde stellage werd de bomentoren gerealiseerd. Erg leuk is ook te vertellen dat onze zoon Thomas als jeugdbrandweerman het team van de jeugdbrandweer heeft geassisteerd om de brand te begeleiden. 
Na opening van burgemeester Gorter werd rond 17:00 het vuur ontstoken. Een prachtig groot en  knetterende vlammenzee was het resultaat!
Een gezellige dag om op terug te kijken, waarbij er met elkaar is samengewerkt om een prachtig Kerstvuur te realiseren! 
Op naar 2018!!

(fotografie: Erik Wallenburg)

Hovenier Helpt 2017!

Geschreven door di, 01.08.2017 - 12:43

Hovenier Helpt, GildenGroen doet mee!

De tuin van mevrouw Guezen in de Polderwijk werd donderdag 28 september jl. van voor tot achter flink aangepakt. Het werk werd geheel belangeloos uitgevoerd door hoveniersbedrijf GildenGroen. Dat gebeurde in het kader van de landelijke actie ‘Hovenier Helpt’, een initiatief van TuinKeur, waar GildenGroen bij aangesloten is.

Met de slogan ‘Groen doen is goed doen!’ staat de Hovenier Helpt in teken van hulpbehoevende mensen kosteloos te helpen met hun tuin. Iedereen die iemand wilde verrassen met wat tuinhulp kon een project aanmelden. Josette Alkema bedacht dat haar buurvrouw, mevrouw Guezen, wel wat hulp zou kunnen gebruiken en meldde haar aan voor de actie. “Zij houdt ontzettend van haar tuin, maar is fysiek niet meer in staat om deze te onderhouden.” GildenGroen kwam gelijk in actie. “In principe zou alleen de voor- of achtertuin gedaan worden. Toen GildenGroen bij me kwam kijken boden ze direct aan zowel de voor- als achtertuin aan te pakken. Dat is heerlijk!”, liet een blij verraste mevrouw Guezen weten.

Donderdagmorgen stond het team van GildenGroen al vroeg bij mevrouw Guezen op de stoep. Terwijl zij de tuinmannen regelmatig van koffie voorzag, heeft GildenGroen in krap een dag tijd ervoor gezorgd dat de tuin weer een mooi aanzicht kreeg. “We hebben onder meer groot onderhoud gepleegd, de tuin wat anders ingericht met wat nieuwe planten, zodat deze wat makkelijker te onderhouden is en we hebben de bestrating wat licht aangepast waardoor mevrouw Guezen makkelijker met haar scootmobiel naar binnen kan”, licht Marcel Achterberg toe. De Zeewoldese hovenier hoefde niet lang na te denken of hij mee zou doen aan het landelijke project. “Hoe mooi is het als je je met je team en passie voor groen kunt inzetten voor hulpbehoevende mensen. Wij hebben ons vakmanschap dan ook graag beschikbaar gesteld voor dit initiatief.”

Cashbackprijs klant GildenGroen

Geschreven door wo, 12.07.2017 - 14:48

Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Zeewolde

GildenGroen te Zeewolde biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. De winnaar is een klant van GildenGroen en wint een bedrag van € 115.63.

TuinKeur gecertificeerd
GildenGroen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij GildenGroen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Heer en mevrouw Kalee winnen € 115.63 euro cashback

Marcel Achterberg, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen de klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en onze klant maakt ook nog eens kans op de helft van hun factuur met een maximum van 1.000 euro cashback. Bij de trekking van juni heeft een klant van ons gewonnen. Maandag 10 juli hebben wij, samen met TuinKeur, de prijs aan hen uitgereikt. Fantastisch!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Marcel gaat verder: ‘Dit is nog maar het begin. De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten. Afgelopen maandag was onze eerste uitreiking en wellicht volgen er meer.

 

Meer informatie over de actie is te lezen op www.gildengroen.nl of neem direct contact op met GildenGroen via  06 22447952 Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl