Cashbackprijs klant GildenGroen

Geschreven door  wo, 12.07.2017 - 14:48

Prijs landelijke CASHBACK-actie valt in Zeewolde

GildenGroen te Zeewolde biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. De winnaar is een klant van GildenGroen en wint een bedrag van € 115.63.

TuinKeur gecertificeerd
GildenGroen is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij GildenGroen van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Heer en mevrouw Kalee winnen € 115.63 euro cashback

Marcel Achterberg, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen de klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en onze klant maakt ook nog eens kans op de helft van hun factuur met een maximum van 1.000 euro cashback. Bij de trekking van juni heeft een klant van ons gewonnen. Maandag 10 juli hebben wij, samen met TuinKeur, de prijs aan hen uitgereikt. Fantastisch!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Marcel gaat verder: ‘Dit is nog maar het begin. De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten. Afgelopen maandag was onze eerste uitreiking en wellicht volgen er meer.

 

Meer informatie over de actie is te lezen op www.gildengroen.nl of neem direct contact op met GildenGroen via  06 22447952 Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl