Mediterrane tuin

De mediterrane tuin: wuivende palmen, heerlijk geurende kruiden en een warme zonnige sfeer! De mediterrane tuin: wuivende palmen, heerlijk geurende kruiden en een warme zonnige sfeer!

Wuivende palmen, heerlijk geurende kruiden en een warme zonnige sfeer!

De Mediterrane tuin
Een diepblauwe zee, wijngaarden, olijven, overdadige zonneschijn om ook na de vakantie vast te houden, is voor de mediterrane tuin een must. Bij deze tuin is een combinatie van de juiste beplanting en materiaalgebruik noodzakelijk. De basis wordt gelegd door een stijlvolle natuurstenen terrastegel, gecombineerd met gemetselde tuinmuurtjes en bloembakken in warme tinten. Voeg hierbij een zwembad of waterpartij toe en kleed het geheel aan met enkele palmen en olijfbomen in grote terracotta potten en u waant zich ogenblikkelijk in zuidelijke sferen.


Een veranda met buitenkeuken is een perfecte aanvulling op de mediterrane tuin. Hiermee zet u in een handomdraai smakelijke gerechten op tafel, terwijl u ondertussen geniet van de laatste stralen van de ondergaande zon en het gezelschap van familie en vrienden. Om 's avonds lekker lang te kunnen loungen onder het genot van tapas en een wijntje, is het verstandig om een goede sfeerverlichting aan te laten leggen. 

Kortom:
Waardevolle genietmomenten in deze sfeervolle mediterrane tuin!