Landelijke tuin

De landelijke tuin: een lust voor het oog en ingericht met een knipoog naar vroeger! De landelijke tuin: een lust voor het oog en ingericht met een knipoog naar vroeger!

Een lust voor het oog en ingericht met een knipoog naar vroeger!

De landelijke tuin
Fleurig bloembedden worden van elkaar gescheiden door strakke paden van stijlvolle gebakken klinkers. Een weitje met geitjes, kippen en konijnen worden omheind door een nostalgisch hekwerk, wanneer er niet wordt pootje gebaaid of gezwommen, dobberen er wilde eenden op de zwemvijver. Voor wie van tuinieren houdt, mogen een pluktuin en een kleine moestuin, omheind door bessenstruiken en fruitbomen, niet ontbreken. Gezeten aan de lange tafel met bijpassende banken van stoer steigerhout, kan men urenlang genieten van de natuur en van elkaar. Het meest perfecte decor voor de landelijke tuin, is een natuurlijk eomgeving vol groe, weiden en sloten, mar ook binnen de bebouwde kom is een landelijke tuin uitstekend te realiseren. Landelijke genieten:
Met zichttassen vanuit de woonkamer, een strategisch geplaatste waterpartij, leifruit, kleurige borders en een stijlvol hekwerk waant men zich op het romantische platteland. Het landelijke genieten kan beginnen in uw eigen tuin!